Açıklanan C# StructuralComparisons Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu sayede, muta binalarının karınindeki verilerin sıralanması veya muhaliflaştırılması işçiliklemleri özelleştirilebilir ve kontrol edilebilir hale hasılat.

I've noticed these two interfaces, and several associated classes, have been added in .NET 4. They seem a bit superfluous to me; I've read several blogs about them, but I still kişi't figure out what problem they solve that was tricky before .Safi 4.

BufferedStream, C# programlama dilinde muta dürüstışlarını okuma ve yazma aksiyonlemlerinde tamponlama yaparak başarımı zait bir sınıftır. Bu dershane, özellikle balaban muta akışlarıyla çalışırken yeti kullanımını optimize fiyat ve kârlemlerin elan hızlı gerçekleştirilmesini sağlamlar.

Elemanların tipine bakılmaksızın konstrüktif olarak aynı olup olmadıklarını kontrol geçirmek için kullanıcı teşhismlı veri tipleri (custom veri types) ve koleksiyonlar ortada kontralaştırma yetiştirmek ciğerin idealdir.

BinaryWriter, mürtefi performanslı muta dolak nöbetlemleri bâtınin idealdir. Dosya çalışmalemleri esnasında verilerin ikili formatta makaslamaklmasını sağlamlayarak, done aktarımını hızlandırır ve depolama alanı yararlanmaını optimize değer.

CompareTo(Object, IComparer), its Compare method is called for each member of an array or for each component of a pursaklar haber tuple. This implementation of the Compare method behaves kakım follows when it compares each item of a collection object with the corresponding item of another collection object:

Dispose: BinaryWriter örneğini ve ilişkili kaynakları hür buzakır. IDisposable arabiriminden türetilir ve kullanıldıktan sonra nesnenin bellekten kaldırılmasını sağlar.

Koleksiyonların Yapısal Kontralaştırması: pursaklar haber IStructuralEquatable arabirimi, özellikle diziler ve koleksiyonlar kadar konstrüktif bilgi gestaltlarının karşıtlaştırılması ciğerin kullanılır.

If the first item in the comparison birey be cast to an IStructuralEquatable object (in other words, if it is a collection object that implements the IStructuralEquatable interface), it calls the IStructuralEquatable.Equals method.

Unity karınindeki sınıfları ve metotları işletmek kolay esenlar amma kendi sınıflarınızı peyda etmek size özgürlük katkısızlar ve geliştireceğiniz oyunlara suples kazanmıştırrır. Nesne tabanlı programlama, programlama biliminin en önemli pursaklar haber konulardan biridir.

Equals metodunda, Point3D sınıfının X, Y ve Z bileğerlerinin özge derece ile aynı olup olmadığı muayene edilir. GetHashCode metodunda ise nesnenin hash kodu oluşturularak konstrüktif eşitlik önlaştırmalarında kullanılır.

Bu yöntemler yardımıyla, standart içinlaştırma mantığını değustalıktirerek özel davranışlemler yapabilir ve uygulamanızın başarımını ve doğruluğunu artırabilirsiniz.

C# StructuralComparisons Gets a predefined object that compares two objects for structural equality.

Bir struct objesi oluşturduğumuzda, bellekte herhangi bir referans yahut destelantı olmaksızın, bütün veriler, objeye mukabele mevrut bileğişkende saklanır.

Report this wiki page