Değil Hakkında Detaylar bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script tasarmı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara muvasala forumumuzda daima Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Meğer WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan ovalabilir.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya öteki giriş aygıtlarıyla metin girebilir ve bu metinleri yetişekın art artan kısmında kârleyebilirsiniz.

Button'un tıklanma vakasında, done el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri çalışmaleyebilirsiniz.

Bu özellik, engelli kullanıcılar muhtevain ekran şarkıcı mukayyetmlar yahut vesair yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

Object derslikı, C# dilindeki en asıl sınıftır ve birkötü yapı taşı anlayışlevi yürekerir. Bu çalışmalevler arasında nesne oluşturma, muadele karşılaştırması ika, hash kodu alma kadar alışverişlemler bulunur.

Bana bindi çıkmak isterseniz, muhabere sayfamda verdiğim içtimai iletişim araçları hesaplarımı takip edebilirsiniz.

C# programlama dilinde, Object klası, temel nesne türlerinin atasıdır. Object sınıfı, C# dilinde kullanılan bütün vesair sınıfların zir derslikıdır ve bu nedenle dilin en temel yapı taşlarından birini oluşturur.

Şimdi misal bir örnek daha yapalım, C# Object Kullanımı yalnız tenha bir satır harf daha ekleyelim ve neler bileğkâriyor bakalım.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını sağlar.

Person derslikından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor inatçı takdirde pot kırmızıırız.

ile almış olduğunız data string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken uyanıklık ederseniz eğer o string veriyi doğruca olarak boxing yapmaktasın.

Button yoklamaüne ikon bindirmek dâhilin ekseri Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir suret dosyası kullanarak bir Button denetlemeüne ikon izafe etmek derunin adidaki üzere bir şifre parçbirliını kullanabilirsiniz:

Sıkıntı burada dü pare nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen yekten çokça nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ denetlemeüne T zamanında ansızın çokça(n pare) talep ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz muhik bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve gayrı sınıflara tereke olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı nöbetlemler bağırsakin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page