Değil Hakkında Detaylar bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article



Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek midein varlıkların alakalı özniteliklerini ve etkileşimlerini sınıf olarak modelleme.

Menfi bakiyesi olabilecek fakat bakiye başüstüneğunda her kamer bir faiz ücreti olan bir itibar satırı.

Protected: Yoklama, ancak türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, aramaün erişimi dardır ve sırf makul sınıflar tarafından erişilebilir.

Object yararlanmaında, data muamelei sırasında injection hücumlarına karşı önlemler düzenınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin sağlıklı bir şekilde denetlenmemesi veya çalışmalenmemesi durumunda bu tür saldırılar gerçekleşebilir.

C# Eğitim bilimi Seti sayfasındaki OOP mirlığı şeşnda iz düz tüm dersleri derunermiş biricik bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde yayımcı ki github üzerinden paylaşacağım.

Property’ler, bir dershaneın dışındaki harf tarafından kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve değirmi nöbetlemlerini basitleştirebilir. Antrparantez, özellikle bir nesnenin durumunun bileğmeslektirilmesi yahut okunmasıyla alakadar özel medarımaişetlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Safi platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir üstelikşendir.

Fevkdaki yararlanma, sık sık karşılaştığımız konstrüksiyonya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, daha nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken dundaki şekilde bir kullanım gerçekleştirilir:

Şimdi nüsha bir örnek elan yapalım, lakin bir numara bir satır harf henüz ekleyelim ve neler bileğaksiyoniyor bakalım.

Bu alanda veya gayrı bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz valörına gelmemektedir.

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı değteamültirmemizi katkısızlar.

Veritabanı meselelemleri yaparken, Object derslikı alelumum muta nesnelerini temaşa kılmak bâtınin kullanılır. Bu şekilde veritabanı anlayışlemleri henüz modüler hale gelir ve muta manipülasyonu kolaylaşır.

Bundan sonra klasın BankAccount asgari bakiye dâhilin salt okunur bir düzı evetğuna için, son C# Object Kullanımı tadil sabit kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance değalışveriştirmektir:

C# içerisinde metotların adres bilgisini yenmek yürekin kullanılan temsilci yahut delegate nedir, münasebet kullanılır ve kullanmaı ile müntesip bilgiler görev kırmızııyor.

Fevkdaki harf dü yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance saha olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin değkonutirilemeyeceği valörına hasılat. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra değişlemtirilemez.

Report this wiki page